Hapet ekspozita e të rinjve shqiptarë dhe serbë (Video)

Apelohet edhe për bashkëpunime të tjera

Është hapur ekspozita e 30 të rinjve nga komuniteti serb dhe shqiptar në Kosovë, në lidhje me ballafaqimin me të kaluarën dhe dialogun ndërkulturor, organizuar nga Programi i Shkëmbimit Rinor IV. U theksua nevoja për platforma që kanë në fokus bashkëpunimin mes shqiptarëve dhe serbëve./21Media

Back to top button