Me rastin e 84-vjetorit të lindjes së Adem Demaçit

Me rastin e 84-vjetorit të lindjes së Adem Demaçit

Biblioteka Kombëtare e Kosovës dhe Shqota e të Burgosurve Politik të Kosovës, organizojnë ekspozitën e cila hapet sot, kushtuar veprimtarit të çështjes kombëtare, Adem Demaçi.

Ekspozita “Kujtesa e Kosovës: Portrete të Adem Demaçit në pikturë dhe fotografi”, hapet me rastin e 84-vjetorit të lindjes së Adem Demaçit.

Pikturat dhe fotografit do të ekspozohen në hollin e Bibliotekës kombëtare më 26 shkurt, në ora 11:00.