58 biznese të ndryshme pjesëmarrëse në këtë panair

58 biznese të ndryshme pjesëmarrëse në këtë panair

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe UNDP-ja kanë organizuar “Panairin e Vetëpunësimit 2019”, ku po marrin pjesë biznese të reja. Ky panair ka qëllimin e promovimin të  atyre që kanë filluar një biznes personal. Ministri Skender Reçica tha se masat që po i marrin në tregun e punës po japin rezultate konkrete./21Media