Hapet “Prishtina 2017”

Sot hapet Panairi i 18-të i Përgjithshëm Ndërkombëtar “Prishtina 2017”

Panairi hapet në Qendra e Panaireve në fshatin Shkabaj dhe organizohet nga Oda Ekonomike e Kosovës, e mbështetur nga Qeveria e Republikës së Kosovës.

Oda Ekonomike e Kosovës në orën 11:00 hap Panairin e Përgjithshëm Ndërkombëtarë “Prishtina 2017”. Ky është edicioni i 18 deri sa e veçanta e tij sipas përfaqësuesit të OEK-ut Mehdi Kika është se pjesëmarrës do të jetë 150 biznese vendore e ndërkombëtare.

Ky është panairi më i madh i organizuar ndonjëherë marrë parasysh numrin e bizneseve pjesëmarrëse.

 

Back to top button
close button