Haradinaj: Është afër regjistrimi i “Trepçës” si ndërmarrje publike

Haradinaj: Minatorët mos të bien pre e Beogradit.-Lluka: Investitorë nga Turqia dhe ShBA-ja shprehin interesim për Trepçën

Regjistrimi i aseteve të Trepçës si ndërmarrje publike nuk po i pëlqen Beogradit zyrtar, por kryeministri, Ramush Haradinaj,  u ka bërë thirrje minatorëve të komunitetit serb që të fitojnë të drejtën e  tyre ligjore si aksionar. Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka e konsideron të rëndësishme përfshirjen e komunitetit serb në bordin e Trepçës./21Media

 

Back to top button