Haradinaj: Prej 15 dhjetor do të futet në sistem edhe blloku B1.-

Haradinaj: Prej 15 dhjetor do të futet në sistem edhe blloku B1.-

Kryeministri Ramush Haradinaj, gjatë ditës ka qëndruar për vizitë në KEK për të parë ecurinë e punës në Kosovën A dhe B. Kryeministri ka kërkuar nga drejtori i KEK-u dhe KEDS-si që gjatë dimrit nuk duhet të ketë reduktime të energjisë elektrike. /21Media