Pa koordinim me bizneset s’do të ketë agjendë të mirëfilltë ekonomike

Pa koordinim me bizneset s’do të ketë agjendë të mirëfilltë ekonomike

Në mbledhjen e Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik, kryeministri Ramush Haradinaj, tha se për përkrahja financiare dhe rritja e pagave në sektorin publik, kanë qenë ndër kërkesat dhe shqetësimet kryesore të bizneseve gjatë vizitës që ka pasur së fundmi nëpër bizneset të Kosovës. Ndërsa, Ministri i Tregtisë dhe Industrisë Endrit Shala, tha se në këtë këshill do të adresohen prioritet për përmirësimin e ambientit të të bërit biznes në Kosovë./21Media