Kryeministri Avdullah Hoti dhe zëvendësi i tij, Besnik Tahiri sot zhvilluan vizitë zyrtare në Bruksel ku janë takuar me presidentin e Parlamentit Evropian, David Sassoli-n, Grupin e Miqësisë së Kosovës në Parlamentin Evropian, Eurodeputetë, si dhe Komisionin për Punë të Jashtme në Parlamentin Evropian.

Delegacioni i Kosovës mori mbështetje nga Palamentit Evropian se Kosova meriton sa më shpejt liberalizimin./21Media

Intervistë me zëvendëskryeministrin Besnik Tahiri.

Intervistën e zhvilloi gazetari Burim Zariqi.