Kryeministri Hoti takohet me shoqatat e vreshtarëve dhe verëtarëve

 Kryeministri Hoti takohet me shoqatat e vreshtarëve dhe verëtarëve

Kryeministri Avdullah Hoti është takuar me shoqatat e vreshtarëve dhe verëtarëve. Pas këtij takimi kryeministri Hoti tha se qeveria ka plan që të mbështesë rritjen e sipërfaqeve të mbjella me vreshta.
Hoti premtoi përkrahje për sektorin e Bujqësisë. /21Media