Hoti: “Kemi një program të qartë ekonomik”

 

Daul:  “Bisedimet për bashkëqeverisje, pjesë e demokracisë”

Kandidati i koalicionit LDK-AKR -Alternativa për kryeministër Avdullah Hoti tha se e ka një program të qartë ekonomik.  dhe se me qeverisjen e këtij koalicioni lidhja me Evropën është shumë e fortë./21Media

Back to top button