Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka nisur takimin me kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Berat Rukiqi dhe atë të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK), Arian Zeka.

Ky takim vjen pas pjesëmarrjes së djeshme të Rukiqit në Beograd ku u zotua se bashkë me Odën Ekonomike Serbe do të intensifikojmë bashkëpunimin ekonomik.

Por edhe pas marrëveshjeve ekonomike me DFC amerikane.