Kryeministri Avdullah Hoti, sot ka zhvilluar bashkëbisedim me drejtuesit e Odës Ekonomike të Kosovës dhe me ata të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, para të cilëve ka paraqitur në mënyrë të detajuar pakon e rimëkëmbjes ekonomike të vendit.

Sipas kryeministrit, kjo pako është prioritet, prandaj edhe e kanë bërë plan të punës të Qeverisë së Kosovës.