Hovenier: Kosova e ka vendin në NATO dhe BE

Ambasadori amerikan, Jeffrey Hovenier, në Samitin e Ballkanit Perëndimor – organizim i The Economist, në bashkëpunim me Zyrën e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, tha se SHBA-ja angazhohet për një rajon për paqe dhe sigurinë.
Prioriteti i tyre, sipas ambasadorit, është mbështetja në integrimet evropiane për Ballkanin Perëndimor. Ai theksoi se SHBA-ja e mbështet Kosovën për integrim në strukturat euro-atlantike, duke përfshirë edhe zhvillimin e FSK-së./21Media

Back to top button