Hulumtim: Mediet pjesërisht të lira

Anketuesit: Gazetarët përballen më së shumti me ndërhyrje politike

Pikërisht në ditën botërore të lirisë së shtypit, Fakulteti i Komunikimit Masiv i Kolegjit AAB në bashkëpunim me Institutin Kosovar për Media dhe Komunikim, nxorën një hulumtim në të cilin thuhet se thuhet se mediat në Kosovë janë pjesërisht të lira./21Media

 

 

Back to top button