IADK mbështet zhvillimin rural

Afro 1700 fermerë përfitues

ADK ose  Iniciativa për zhvillimin e bujqësisë në Kosovë është themeluar në  vitin 2004 dhe me aktivitetet e veta angayhohet për zhvillimin rural, për krijimin e kushteve më të mira socio-ekonomike në viset rurale, zvogëlimin e papunësisë dhe importit, prodhimin e ushqimit të shëndetshëm, shfrztëyimin racionmal të resurseve natyrore dhe mbrojtjen e ambientit në Kosovë./21Media

Back to top button