Jasharaj: Greva ndërpritet vetëm kur Qeveria të ketë vullnet për dialog (Video)

Bisedë me kryetarin e Këshillit Grevist Rrahman Jasharaj
Kryetarit i Këshillit Grevist, Rrahman Jasharaj i tha RTV21 se greva mund të ndërpritet vetëm nëse Qeveria tregon vullnet për dialog social. Sipas tij, ka më shumë se një vit që sindikatat dërgojnë kërkesa për diskutim, por që kanë hasur në vesh të shurdhër. Bisedën me zotin Jasharaj e zhvilloi kolegia Albulena Nuha dhe fillimisht e pyeti se sa qëndrojnë deklarimet e përfaqësuesve të partisë në pushtet se sindikalistët janë vënë në shërbim të opozitës.(Përgatiti: Albulena Nuha
Kamera: Alban Ismaili).
/21Media

Back to top button