Flet profesoresha universitare në SHBA Lindita Camaj

Flet profesoresha universitare në SHBA Lindita Camaj

Profesoresha universitare në SHBA Lindita Camaj në intervistë për Radiotelevizionin 21, flet për ingaurimin e presidentit të 46 të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden. Shpreh pikëpamjet për vendimet e para të presidentit Biden, si dhe parashikimet për politikën amerikane ndaj Kosovës.(E pergaditi- Albulena NUHA)./21Media