Shënohet Dita Botërore e Standardeve 

Shënohet Dita Botërore e Standardeve 

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë shënoi Ditën Botërore të Standardeve, me ç ‘rast u tha se Kosova ka shënuar rritje sa i përket kërkesave për standardeve dhe pse sfidat janë të mëdha në këtë aspekt./21Media