Mangësitë kryesisht kanë të bëjnë me mospërcaktimin e saktë të dëmit

Mangësitë kryesisht kanë të bëjnë me mospërcaktimin e saktë të dëmit

Grupi për Studime Juridike dhe Politike në platformën “Drejtësia sot” evidentoi një varg mangësish në disa nga aktakuzat e Prokurorisë Speciale dhe të prokurorive themelore lidhur me veprat penale të korrupsionit./21Media