Rasti po hetohet

Rasti po hetohet

Janë kapur 600 litra pije alkoolike nga Njësitë e Doganës në fshatin Uglare të komunës së Fushë Kosovës, të cilat dyshohem që janë të kontrabanduara nga Serbia.

“Gjatë patrullimeve rutinore njësit e Doganës kanë hasur në produkte që kishin origjinë nga Serbia, njësit kanë kërkuar dokumentacionin e importi gjë që personi kompetent nuk ka arritur të prezantoj. Oficerët doganor kanë ushtruar kontroll në shitore dhe depon e tij ngjitur me shitoren. Gjatë kontrollit të hapësirave te ndryshme te lokalit janë gjetur sasi të konsiderueshme te pijeve alkoolike. Pas kontrollimit janë gjetur rreth 600 litra pije alkoolike”,
thuhet në njoftimin e doganës.

Po ashtu bëhet e ditur se malli në fjalë është ndaluar përkohësisht dhe rasti ka vazhduar në procedurë të rregullt./21Media