Debat i ashpër në mes të anëtarëve të KQZ-së për çështje të ndryshme

Debat i ashpër në mes të anëtarëve të KQZ-së për çështje të ndryshme

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi se sonte do të përfundojë rinumërimi i një numri të konsiderueshëm të vendvotimeve për të cilat mori vendim Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa pas ankesave të shumta të kandidatëve pjesëmarrës në zgjedhje dhe subjekteve politike. Ndërsa, anëtari i AAK-së në KQZ, Ibrahim Selmanaj kërkoi rinumërim të plotë të vendvotimeve, por kjo kërkesë e tij ngjalli debat në mes të anëtarëve të KQZ-së./21Media