Kështu duket tani ”Buqja e Iljazit”

Aktorja e njohur, Xhejlane Godanci dikur ka qenë e pranishme çdo të diele në çdo shtëpi përmes rolit të saj të ”Buqes” në serialin vendor ”Familja Moderne”.
Me rolin e ”Buqes” aktorja ishte në njërin prej roleve kyçe në humorin e serialit. Me këtë rol ajo është dalluar për përgjimin, të qeshura në situata serioze, dhe të folurit në gjuhën letrare shqipe duke e ngatërruar me gjuhën turke.
Nga koha e mbarimit të serialit, aktorja nuk është shfaqur në ndonjë rol tjetër dhe për këtë kureshtja e publikut është e madhe për ta parë se si duket ajo tani.
Më poshtë do të ju sjellim disa imazhe, për të parë ndryshimin e aktores kosovare jashtë rolit të Buqës./21Media

 

Back to top button