Këto zona sot do të mbesin 7 orë pa ujë

Një pjesë e lagjes Tophane, rruga ”Lidhja e Prizrenit”, rruga ”Lidhja e Lezhës”, rruga ”Sami Plakolli”, rruga ”Ilir Konushevci” dhe disa rrugica në afërsi të zonave sot në kryeqytet do të mbesin pa ujë nga ora 10:00 deri në orën 17:00.

Kështu informoi sot kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, e cila bëri të ditur se ekipet teknike gjatë ditës së sotme do të intervenojnë në rrjet, në një pusetë (në ujëmatës zonal) në lagjen ”Tophane” në Prishtinë./21Media

Back to top button