​Kjo është pasuria e Haradinajt

Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë për Parandalimin e Korrupsionit.

Ai ka deklaruar se posedon katër shtëpi, vilë, truall, tokë dhe se njërën prej shtëpive e ka në Golem, të cilën e ka blerë para dy vitesh, vlera e të cilës është 340 mijë euro.

Ai ka deklaruar edhe një veturë 19 mijë euro, ndërsa bashkëshortja e tij ka veturën e tij në vlerë 8 mijë euro. Haradinaj ka deklaruar se ka mbi 16 mijë euro në një bankë, ndërsa bashkëshortja e tij mbi 58 mijë euro.

Back to top button