Me 62 vota “pro” dhe 44 “Kundër” në Kuvend u votuan edhe zëvendëministrat me ç’rast u kompletua Qeveria e re në Maqedoninë e Veriut.

Shumica parlamentare votoi pro zëvendësministrave të propozuar nga koalicioi BDI-LSDM dhe Lëvizja Besa, ndërsa opozita shqiptare dhe ajo maqedonase votuan kundër, raporton TV21./21Media