Blakaj: Konferenca ka për qëllim lidhjen Kosovës-Diasporë.-Martalus: Kosova ka evoluar, shumë industri janë zhvilluar viteve të fundit

Blakaj: Konferenca ka për qëllim lidhjen Kosovës-Diasporë.-Martalus: Kosova ka evoluar, shumë industri janë zhvilluar viteve të fundit

Përmes bashkëpunimit me bizneset e Kosovës, diaspora mund të ndihmojë në krijimin e vendeve të punës dhe në rritjen e eksportit të produkteve të prodhuara në Kosovë, si dhe të kontribuojë në zhvillimin ekonomik u tha në Konferencën Ekonomike të Diasporës Shqiptare nga Evropa -B2B./21Media