Shala: Turistëve ndërkombëtar t’u qasemi me oferta .-Klosi: Deti është pasuri e gjithë kombit shqiptar

Shala: Turistëve ndërkombëtar t’u qasemi me oferta .-Klosi: Deti është pasuri e gjithë kombit shqiptar

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala priti në takim ministrin e Turizmit dhe Mjedisit të Republikës së Shqipërisë, Blendi Klosi. Të dyja vendet shprehen vullnet për ofertë të përbashkët turistike dhe gatishmëri për bashkëpunim edhe më të madh në fushën e turizmit./21Media