Kosova në Lojërat Olimpike Dimërore

1 min read

Kosova garon në Pekin me Kiana Kryeziun dhe Albin Tahirin

Kosova do të jetë një prej 90 shteteve pjesëmarrëse në Lojërat Olimpike Dimërore, teksa më shumë se 110 shtete tjera nuk kanë sportistë të kualifikuar. Sot është konfirmuar edhe emri i garuesit të dytë. Kosovën në Pekin do ta përfaqësojnë Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri.(E pergaditi-Art KUQI)./21Media