Kosova në Raportin e Bankës Botërore!

Pas një recesioni historik, pritet rimëkëmbje graduale ekonomike në Kosovë dhe tërë Ballkanin Perëndimor 

Në raportin më të ri që publikoi Banka Botërore, vihet në dukje se rritja ekonomike në Kosovë do të jetë mbi 4 për qind./21Media

Back to top button