Kosova “po sharron” në borxhe!

Havolli: Duhet të merren edhe anët pozitive

BIRN Kosova në partneritet me 10 organizata jo-qeveritare të Ballkanit në të cilën organizuan tryezën në të cilën u diskutua borxhi publik i Kosovës dhe kapacitetin e institucioneve për ti menaxhuar kreditë. U tha se borxhi publik i Kosovës është i rregulluar mirë sa i përket legjislacionit.(Teksti-Kujtesa Bajrami-Fana, kamera-Sahit Troshupa)./21Media

Back to top button