Kosova “po troket” në dyert e KE…

Pas përjashtimit të Rusisë, përfshirja e Kosovës në KE, po shihet e mundshme
Pas suspendimit të Rusisë nga Këshilli i Evropës, përfshirja e Kosovës në këtë institucion evropian po shihet e mundshme edhe për shkak të plotësimit të kritereve juridike të vendit tonë. Optimiste për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës, është ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ndërkohë që, shenja pozitive ka dhënë edhe raportuesja e Kosovës në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon./21Media

Back to top button