Lekaj-Përlaskaj: Mungon bashkëpunimi ekonomik mes Kosovës dhe Kroacisë.-Kadrijaj: Ne presim shumë nga Kroacia  

Lekaj-Përlaskaj: Mungon bashkëpunimi ekonomik mes Kosovës dhe Kroacisë.-Kadrijaj: Ne presim shumë nga Kroacia  

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë, ka zhvilluar takim me deputeten në Parlamentin e Republikës së Kroacisë Ermina Lekaj-Përlaskaj, me të cilën diskutuan rreth gjendjes së shqiptarëve të Kosovës në Kroaci dhe për investimet kroate në vendin tonë./21Media