30 vjet nga vizita e senatorit Bob Dole në Kosovë.-Bajraktari: Vizita e senatorëve ishte pika e kthesës për të mirë për Kosovën.-Berisha: Vërejtja e Bushit të vjetër s’do të ndodhte pa miqësinë Xhema - Dole

30 vjet nga vizita e senatorit Bob Dole në Kosovë.-Bajraktari: Vizita e senatorëve ishte pika e kthesës për të mirë për Kosovën.-Berisha: Vërejtja e Bushit të vjetër s’do të ndodhte pa miqësinë Xhema – Dole

Mbushen 30 vjet nga vizita e senatorit amerikan Bob Doll në Kosovë, këtij miku të madh të shqiptarëve dhe të Kosovës, që kontribuoi për ndërkombëtarizimin e çështjes së Kosovës.Për këtë vizitë me peshë të senatorit Doll merita të mëdha kishte veprimtari i shquar i çështjes kombëtare Xhim Xhema, pohojnë bashkëveprimtarët e tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.( E pergaditen-Lorik [email protected] MULA)./21Media

#BonBon #AvniSpahiu rrëfen për vizitën e Senatorit Dole në Prishtinë

#BonBon #AvniSpahiu rrëfen për vizitën e Senatorit Dole në Prishtinë

Gepostet von RTV21 am Samstag, 29. August 2020