Kosovë-BERZH: Përkrahje e fuqishme e konkrete për sektorin privat

Memorandumi i bashkëpunimit i nënshkruar në Londër nga kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, dhe Presidenti i Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Suma Chakrabarti, ofron përkrahje të fuqishme konkrete për sektorin privat në Kosovë./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button