Kosovë – Shqipëri: Edhe një hap drejt konsolidimit ekonomik

Kosova dhe Shqipëria memorandum bashkëpunimi në fushën e bizneseve

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, gjegjësisht Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve nënshkroi memorandum mirëkuptimi me Qendrën Kombëtare të Biznesit të Republikës së Shqipërisë. U tha se, qëllimi i këtij memorandumi është themelimi i një mekanizmi fleksibil për udhëzimin dhe bashkëpunimin e mëtejshëm ndërmjet palëve në fushën e regjistrimit të bizneseve./21Media

Back to top button