KQZ: Certifikohen listat e subjekteve politike

Daka ka thënë se subjektet minoritare certifikohen nesër

Komisioni Qendror Zgjedhor certifikoi subjektet politike dhe kandidatët e tyre për deputetë. Ndërsa, në KQZ kanë bërë të ditur se partitë minoritare do të certifikohen nesër.
Tashmë janë bërë publike edhe listat e kandidatëve për deputetë të partive politike./21Media

Back to top button