Lista e LDK-së  dhe e PDK-së janë nga Komisioni Qendror  i Zgjedhjeve për zgjedhjet e 14 shkurit.

Lista e LDK-së ka kaluar me 10 vota pro , kurse e PDK-së ka kaluar me 10 vota pro dhe një abstenim

Certifikimi i tyre është bërë pasi që në listat e këtyre dy subjekte politike  nuk ka asnjë kandidatë që ka probleme me ligjin./21Media