Rinumërimi nis sot në Qendrën për Numërimin e Rezultateve

Rinumërimi nis sot në Qendrën për Numërimin e Rezultateve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori vendim për rinumërimin e 494 vendvotimeve në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve. Kjo pas shpërputhjeve të të dhënave ndërmjet kandidatëve për deputetë dhe subjektit politik pas zgjedhjeve të 14 shkurtit./21Media