Pas numërimit të votave me kusht KQZ do të dalë me rezultate përfundimtare

Pas numërimit të votave me kusht KQZ do të dalë me rezultate përfundimtare

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve ka nisur numërimi i votave me kusht që janë rreth 25 mijë.

Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi, tha se pas numërimit të këtyre votave me kusht dhe përfundimit të procedurave të tjera, KQZ do të dalë me rezultate përfundimtare.

Sipas tij, kjo pritet të bëhet gjatë kësaj jave.