AUV thotë se nuk ka vend për shqetësim pasi produketet kontrollohen

AUV thotë se nuk ka vend për shqetësim pasi produketet kontrollohen

Shqetësimi i qytetarëve për cilëisnë e produkteve që I konsumojnë nuk është zbehur asnjëherë, ndërsa në Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë thonë se të gjitha produktet që hyjnë në Kosovë janë të sigurta, pavarsëisht se vetë kanë pohuar se gjatë vitit të kaluar janë zbuluar sasi të konsiderueushme të mishit të prishur.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera-Sejdi CANOLLI)./21Media