Kujtohen të rënët e betejës së 21 majit

Dëshmorët dhe martirët kujtohen në Kaçanik

Këshilli Organizues i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, në koordinim me kryetarin e Kaçanikut, Besim Ilazi, me rastin e Betejës së 21 majit 1999, shënon 18-vjetorit të rënies së dëshmorëve dhe martirëve në Runjevë dhe Stagovë të Kaçanikut.

Manifestimi për nder të rënëve mbahet në ora 12:00.

Më 21 maj 1999, për lirinë e Kosovë ranë: dëshmori Ekrem Gudaqi dhe 13 martirët: Hanife Jaha, Selvije Krivanjeve, Hanife Gudaqi, Ramush Jaha, Baki Bela, Ibush Rrushi, Ramadan Dashi, Fahri Mani, Bahrije Elezi, Sevdije Guri, Hamdi Dashi, Brahim Dashi dhe Fitim Gudaqi. Po ashtu në 21 maj në Runjevë ka rënë dëshmori Kemal Thaqi.

Back to top button