Fermeri Avdyl Kryeziu mbolli 14 hektarë me arrë

Fermeri Avdyl Kryeziu mbolli 14 hektarë me arrë

Kultura e arrës, tashmë po kultivohet në mënyrë të organizuar. Fermerët që merrën me kultivimin e saj tregojnë për levërdinë që sjell kultivimi i arrës, si dhe për nevojat që tregu ka nevojë për këtë kulturë. I tillë është edhe një fermer nga Mleqani i Malishevës që ka mbjell 14 hektarë me arrë dhe pret rendimente në vlerë 1 milion euro pas dy vitesh./21Media