Kur përkujtohen atdhetarët!

23-i vjetori i rënies së Ilir Konushefcit dhe Hazir Malës

Në 23-vjetorin e rënies së dëshmorëve Ilir Konushefcit dhe Hazir Malës, zyrtarë të lartë shtetërorë e politikë vendosën kurora lulesh te varret e tyre për të kujtuar dhe nderuar veprën dhe sakrificën për lirinë e Kosovës. U tha se Konushefci dhe Mala kanë dhënë një kontribut të çmueshëm të cilin duhet ta kujtojmë me respekt dhe krenari./21Media

Back to top button