Kurti: Anëtarësimi i Kosovës në KE vlerë e shtuar për këshillin

Cka u tha tjeter në mbledhjen e  Këshillit të Përgjithshëm të VV-së
Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti gjatë mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të Vetëvendosjes foli për procesin e anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës, partneritetin për paqe në kuadër të NATO-s si dhe aplikimin për anëtarësim në BE. Sipas tij ndonëse ky vit ka qenë sfidues për shkak të pandemisë dhe agresionit të Rusisë në Ukrainë qeveria e tij ka arritur me sukses ta menaxhojë situatën ekonomike në vend./21Media

Back to top button