Kurti bën thirrje për aplikim në Programin për Diplomaci Qytetare

Kryeministri Albin Kurti, të enjten në mbrëmje bëri thirrje për aplikim në Programin për Diplomaci Qytetare.
Kryeministri theksoi se programi parasheh angazhimin e dhjetë profesionistëve të rinj nga diaspora në Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës për gjashtë muaj.
“Afati i fundit për aplikim është data 28 gusht. Bëhuni pjesë duke aplikuar që sot. Për më shumë informata për procesin e aplikimit dhe për programin vizitoni faqen: www.cdfellowship.com“, u shkrua në faqen zyrtare të Kurtit në Facebook./21Media

Back to top button