Më 1 dhe 2 korrik do mbahet Konferenca me liderët e Ballkanit Perendimor për vitin 2021. Në këtë konferencë do jetë edhe Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti si dhe Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq.

Në faqen zyrtare të kësaj konference janë bërë publike edhe pjesëmarrësit që e kanë konfirmuar pjesëmarrjen si dhe programin e konferencës, të cilin mund ta gjeni këtu.

Temë e këtij forumi është: ”Ballkani Perëndimor, copëza që mungon për ta plotësuar Evropën”. /21Media