Kurti: Kërkesat e SBAShK-ut irracionale e absurde (Video)

Kurti: Duke nxjerrë analfabetë funksionalë e duke menduar veç për paga, po na përfundojnë njerëzit veç për asistencë sociale.-Jashari: Nëse prodhohen 67% analafbetë në shkolla tona, shkollat duhet mbyllur
Kryeministri Albin Kurti ka kritikuar sindikatën e arsimit për shantazh ndaj qeverisë dhe për kërkesa, siç tha, irracionale. Ai tha se është e papërgjeshme që qeveria të kërcënohet dhe të shantazhohet në kohën kur në Kosovë testet e PISA-s po i nxjerrin 3/4 e fëmijëve si analfabetë funksionalë, Gjatë ditës presidentja Osmani ka takuar drejtuesit e Sindikatës për të gjetur një zgjidhej për gjendjen e krijuar, megjithëse sindiklaistët sërish kanë deklaruar se greva do të vazhdojë./21Media

|m1\-w|m3ga|m5

Back to top button