Një debat me gratë dhe vajzat     

Një debat me gratë dhe vajzat     

Forumi për Udhëheqje dhe Diplomaci në kuadër të projektit “Akademia e Udhëheqjes – Fuqizimi i grave dhe vajzave për proceset e vendimmarrjes”,  mbajti debatin e parë  me gra dhe vajza, në të cilin mori pjesë edhe kryetarja e Alternativës, Mimoza Kusari- Lila./21Media