Kuvendi: Nuk falen borxhet! (Video)

Nuk u miratua projektrezoluta për faljen e gjobave gjatë pandemisë

Falja e gjobave ndaj bizneseve gjatë pandemisë u diskutua në seancën e Kuvendit të Kosovës. Por nuk u miratua projektrezoluta për faljen e këtyre gjobave.
Votimit i parapriu njw debat midis deputetwve tw opozitws dhe partisw nw pushtet./21Media

Back to top button