Kuvendi: Votohen tetë anëtarët e rinj të bordit të RTK-së

Opozita kritikoi procedurat për përzgjedhjen e anëtarëve të bordit të KPMM-së
Kuvendi i Kosovës votoi për anëtarët e rinj të bordit të Radiotelevizionit të Kosovës. Po ashtu, u votuan edhe anëtarët e bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale. Partitë opozitare e kanë akuzuar kryeministrin Albin Kurti për ndërhyrje në zgjedhjen e anëtarëve të Bordit të KPMM-së./21Media

Back to top button